Muziek Arrangementen

Een deel van mijn muzikale activiteiten bestaat uit het schrijven van arrangementen. Meestal betreft dit blazers arrangementen, maar het kunnen ook stukken zijn voor kleine of grote ensembles, Big Bands bijvoorbeeld.

Een greep uit het aanbod van blazersarrangementen:
- Go Like Elijah - Shi Coltrane
- Une Belle Histoire - Michel Fugain
- Walk this Way - Run DMC
- Carol of the Bells/White Christmas - standards
- I'm still standing - Elton John

Maar ook veel latin(medley's):
- Gloria Estefan Medley
- Bigi Poco medley (Surinaams)

En nog veel meer.

Alle arrangementen worden op maat geschreven, al naar gelang de samenstelling van de (blazers-)sectie en de persoonlijke wensen.


Ben je geïnteresseerd in muziek arrangementen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Projecten

.


2023

Momenteel volg ik voor het 2e jaar op rij de opleiding Muziek als Vak aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Bij deze opleiding leren de deelnemers muziekles te geven aan jonge kinderen volgens de methode van Kodaly.
Zoltan Kodaly was een Hongaars componist en muziekpedagoog die een toegankelijke methode heeft ontwikkeld om muziekles aan te bieden, waarbij d.m.v handgebaren, ritmes met klanken kunnen opnoemen en sofa (do-re-mi) worden gebruikt.

www.muziekalsvak.nl


In het nieuwe schooljaar ben ik ook begonnen met lesgeven via de SKVR bij het Leerorkest. Het Leerorkest is ontwikkeld in 2005 in Amsterdam. Oorspronkelijk was het bedoeld om kinderen in achterstandswijken de mogelijkheid te bieden om in contact te komen met muziek, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een nationaal project met ook scholen overzee op Curacao en Aruba. Maar nu dus ook in Rotterdam waar ik het koper tot mijn rekening mag nemen.

https://leerorkest.nl/